Curs Foto Acreditat - Realizare/Prelucrare

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se initieze in tehnica fotografica, de la incadrarea subiectului si potrivirea timpului de expunere, etc. pana la prelucrarea ulterioara in Photoshop si chiar indicii de pregatire pentru tipar sau publicare pe internet. Este recomandat sa detineti un aparat foto profesional sau semiprofesional.

Exista un singur numitor comun pentru cei ce doresc sa urmeze acest curs: pasiunea pentru Fotografie. Indiferent de maniera in care aceasta pasiune se manifesta, fie ca este un hobby, un mijloc de expresie sau chiar un mod de viata, ea trebuie educata si dezvoltata. Fie ca dorim sa pastram captiva clipa sau sa surpridem secvente memorabile si expresive, un prim pas este acela prin care devenim buni tehnicieni. Cel mai scurt drum de la teorie la practica se invata in cadrul cursului de Tehnica Foto.

Acesta este motivul pentru care cursul se axeaza pe doua componente: aprofundarea notiunilor despre fotografia digitala este sustinuta de tehnici de prelucrare si ajustare in Photoshop. Toate acestea se concretizeaza in elaborarea unui portofoliu elocvent, structurat pe diverse categorii de fotografie, fiecare dintre ele fiind explicata in detaliu de catre profesor. Mai mult decat atat, considerand experimentarea ca fiind foarte importanta atat pentru cei initiati in tainele Fotografiei cat si pentru cei care acum invata sa faca primii pasi, s-a nascut ideea organizarii cate unui Workshop la finalul fiecarui curs.